Και Τα Βουνά Μίλησαν - Khaled Hosseini

Και Τα Βουνά Μίλησαν

  • Release Date: Feb 6th, 2014
  • Genre: Fiction & Literature
  • Available File Format: PDF - ePUB - KINDLE - MOBI - AZW
  • File Size: 4.6 MB

Description

Σ’ ένα χωριό στο Αφγανιστάν, δύο αδέλφια μεγαλώνουν χωρίς τη μητέρα τους και βρίσκουν αποκούμπι ο ένας στον άλλον. Για την τρίχρονη Παρί, ο Αμπντουλάχ είναι περισσότερο μητέρα παρά μεγαλύτερος αδελφός. Για τον δεκάχρονο Αμπντουλάχ, η Παρί είναι όλη του η ζωή. Όταν ο πατέρας τους παίρνει την απόφαση να πουλήσει την Παρί στους πλούσιους Βαχντάτι που μένουν στην Καμπούλ, τα αδέλφια χωρίζουν. 
Καθώς τα χρόνια περνούν, η Παρί ξεχνά το παρελθόν της και κάποια στιγμή μετακομίζει στο Παρίσι μαζί με τη θετή μητέρα της. Ο Αμπντουλάχ παραμένει στο Αφγανιστάν και παλεύει καθημερινά για να επιβιώσει, χωρίς ποτέ να καταφέρει να γιατρέψει την πληγή του αποχωρισμού από την αδελφή του. Οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν και πάλι αλλά θα είναι πια πολύ αργά για να καλύψουν τον χαμένο χρόνο. 
Από την Καμπούλ στο Παρίσι και από το Σαν Φρανσίσκο στην Τήνο, ξετυλίγεται η συγκινητική και αξέχαστη ιστορία μιας οικογένειας, τα μέλη της οποίας αγαπούν, μισούν, προδίδουν, τιμούν και θυσιάζονται. Ένα μυθιστόρημα που μιλάει για το πώς νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και πώς οι επιλογές που κάνουμε επηρεάζουν τις επόμενες γενιές.

Download Ebook Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download ebooks free pdf free ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini popular download ... Download Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download ebooks free or read online here in PDF or EPUB ... Click Download or Read Online button Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download ebooks free free download pdf ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini free download ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download ebooks free books online ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini epub ebook popular pdf download ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download ebook PDF EPUB, book in english language ... [download] book Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini in format PDF ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download ebooks free read download ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download ebooks free read ebook ... download ebooks free epub download ... Full PDF ebook with essay, research paper Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini read free ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini epub ebook ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini full download ... download Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini PDF - KINDLE - EPUB - MOBI ... Read online or Download download ebooks free Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini PDF ... Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download free of book in format PDF ... Click to Read/Download Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini download ebooks free PDF ... Please click button to get Και Τα Βουνά Μίλησαν - khaled hosseini pdf new book ...